Magical Concentration

Magical Concentration

Den mesta av litteraturen jag läser är på engelska, många av böckerna finns även på svenska, så det kan vara värt att söka på författaren om du vill läsa dem på svenska istället.

Magical Concentration är skriven av Ed Stratcher och handlar om hur vi ska förbättra vår koncentrationsförmåga. Oavsett vad vi tar oss an så är det viktigt att kunna hålla fokus på det vi gör och inte låta oss distraheras av något. Prova ett nytt casino Den som kan arbeta fokuserat under en hel dag kommer att hinna med 2-3 gånger så mycket som en person som arbetar ofokuserat och håller på med flera saker samtidigt. Jag skulle säga att det viktigaste som finns är att kunna koncentrera sig. I boken bjuder författaren på flera tips om hur man ska kunna förbättra sin koncentrationsförmåga. Bland annat talar han om skaparen och förstöraren. Det finns en del inom oss som vill skapa saker och det finns en del som bara kritiserar att vi gör. Genom att ignorera kritikern och bara lyssna på vår positiva del kommer vi utvecklas och lära oss saker vi inte trodde var möjliga.Business man working with laptop and thinking about new projects

Magical Concentration tar upp vikten av att tänka rätt, positiva affirmationer och att det ibland handlar om att trappa ner tempot för at arbeta snabbare. Jag har inte läst någon bok som är bättre inom koncentrationsteknik än Magical Concentration. Stracher berättar om hur han tränat simmare att simma snabbare genom att få dem att visualisera en haj bakom sig, eller att lära sig spela schack med ögonbindel. Det finns många godbitar att hämta i den här boken. Dessutom finns det en övningsbok till där man kan göra övningar för att förbättra sitt minne och liknande saker.

Den här boken är en guldgruva för oss som vill arbeta mer effektivt och få fler saker gjorda under en och samma dag! LÄS DEN!

 

Posted in Böcker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.