Anders Bergman – Fritid

Jag är en sportnörd som lägger många timmar i veckan på träning. Jag älskar allt som har med sport att göra och jag kan till med titta på konståkning och fascineras av deras otrolig benstyrka och balans.

Själv håller jag till på gymmet, i simbassängen på cykeln eller på golfbanan. Jag spelar även squash, badminton och tennis när ryggen tillåter. Hade gärna lagt mer tid på träning om det bara funnits just tid.4905039_large

Jag glömde nästan min passion för vintern. Jag älskar allt med snö och is. Skidåkning är en stor passion. Åker skidor, snowboard och monoski. Jag har funderat på om man ska köpa en lång snowboard som de har när de åker parallellslalom. Vore kul att fortsätta testa nya saker. Har tidigare spelat bandy och få saker slår att åka ut på en nyspolad bana!

Ett annat stort intresse är matlagning och en hälsosam livsstil. Jag försöker äta så bra mat som möjligt och lagar hellre egen mat än går ut på restaurang. Favoriterna hemma just nu är lasagne, fläskpannkaka och hamburgare. MAX kan inte göra hamburgare, förstår inte varför folk äter där. På några minuter kan ni laga något som är så mycket godare hemma…

ImageGen.ashxPersonlig utveckling är något jag hållit på mig i snart 10 år. Jag läser mycket böcker i ämnet och är medlem i ett par Mastermind grupper för att dela erfarenheter och kunskaper med varandra. Några av mina favoritböcker är How to win friends and influence people, The monk who sold his ferrari and Think and Grow rich. I min blogg kommer jag lägga mycket tid på just personlig utveckling och entreprenörskap. Jag kommer prata om sådana saker som ligger mig varmt om hjärtat och som kan bidra till andras framgång med.


Företagsbloggar

Toppblogg.se